l’Ovile
Vergoeding
Tarieven 2016
(logies - u brengt uw eigen voer mee)
Omdat wij geloven in onze service
en uw hond maximale aandacht schenken:

NIET TEVREDEN = NIET BETALEN
Logeerinfo-1
Wij vragen een vergoeding van 12,- per hond per overnachting en voor twee honden uit hetzelfde gezin € 20,- per overnachting. Als u voor de eerste keer bij ons komt berekenen wij bovendien een eenmalig bedrag van 10,- startkosten voor dekking van algemene huishoudelijke kosten. Deze startkosten zijn niet van toepassing op een eventuele tweede berner uit uw gezin en worden ook niet berekend als u de hond al een keer heeft laten logeren.

In tegenstelling tot bij een regulier pension hoeft u bij ons de hond niet voor of na een bepaalde tijd te brengen, gemakshalve geldt de vergoeding per overnachting. Als u de hond een keer alleen overdag brengt, dan geldt het dagtarief van € 12,- per hond.

Mocht u een paar dagen eerder van vakantie terugkomen en de hond al willen komen afhalen, dan zullen wij u niet belasten voor de gemiste nachten. U hoeft bij ons niet vooruit te betalen. Betaling bij voorkeur contant.

Indien u (noodgedwongen) uw reservering moet annuleren, dan stellen wij het op prijs als u ons dat zo snel mogelijk wilt laten weten zodat wij berners van andere eigenaren een plekje kunnen geven.